Aktuellt/Vinprovning

På gång under våren 2018!

Vi får besök av våra vinmakare i Valpolicella i februari. Paret Giampaolo och Maria Teresa Righetti från www.ettoredirighetti.it kommer till Sundsvall. Under dessa dagar kommer vi anordna en provning för allmänheten på Sundsvalls Stadshus torsdagen den 15/2 samt provningar på Munskänkarna i Härnösand och en Wine Maker Dinner i Hemavan  hos en av våra stora kunder Nannas Bar&Kök. Vi planerar även för en sortimentsprovning för framtida kunder i fjällvärlden på söndagen den 18/2.

Provningen i Spegelsalen i Stadshuset, Sundsvall den 15/2 2018:

Italygross erbjuder en unik vinprovning med prisbelönta viner från Valpolicella. Vinmakarparet Sr. Giampaolo och Sra. Maria Teresa Righetti från @vignetidiettore kommer till Sundsvall för att guida oss genom en härlig vinkväll. Gården drivs idag av tre generationer vinmakare som arbetar sina 12ha med passion, kunskap och modernitet.

Pris: 495kr pp inkl moms
I priset ingår vinprovning genomförd av Giampaolo följd av Italiensk buffé som Smakmakarna står för.?

Det kommer finnas en liten bar med kvällens viner till försäljning. Från kl 1715 kan man mingla och prata vin med oss och kanske börja kvällen med goda Italienska bubblor?

Anmäl er genom att maila antal personer samt namn till: info@italygross.se
Betalning genom Företags Swish 123 510 56 63 eller faktura.

Välkommen till en oförglömlig kväll.
Begränsat antal platser??

 

Viaggio.nu anordnar tre resor under 2018. Maj, juni samt september. Mer information och bokning finns på hemsida www.viaggio.nu

Vi har utökat vårt sortiment med Italiens bästa appellation för mousserande vin. Franciacorta DOCG från Lombardiet vid Gardasjöns sydvästra spets. En liten appellation med fantastiska viner.