För privatkunder

Systembolaget / Privatimport

För att köpa våra produkter på Systembolaget kan ni begära en privatimport via Systembolaget. Följ länken nedan. Vi har försökt göra en enkel instruktion hur du fyller i en sådan ansökan och vi rekommenderar att samtidigt mejla oss så vi kan bevaka den den hos Systembolaget åt er. info@italygross.se

En ansökan via Privatimporten behöver inte ta så mycket längre tid än en vanlig beställning via beställningssortimentet, om ni meddelar oss samtidigt som ni skickar in er privatimport till SB så underlättar det för oss att svara. Vi rekommenderar minimum 6 flaskor eftersom fraktkostnaden per flaska annars blir orimligt hög. Så räkna med ca 50kr / flaskan i fraktkostnad eller ca 300kr per kolli om 6 flaskor.

Prisexempel: Titta på priser i Västernorrland och lägg på ca 50kr/flaskan så vet ni ca vad en leverans till er skulle hamna på!

Ni behöver ett konto på Systemboalgets hemsida för att kunna göra lägga in en förfrågan om privatimport, vi kan också hjälpa till med den och skicka den till Systembolaget på er ort.

https://www.systembolaget.se/bestalla-drycker/privatimport/

Det som behöver anges är följande och vi refererar till vår hemsidas olika produktblad per vin.

  • Leverantör:         där anger ni Italygross.se Sverige AB
  • Producent:           där anger ni det som står i produktbladet under ”Producent”